Industriële componenten

Acceleratie en rotatiesnelheid Acceleratie

De BC 031 gyroscoop sensor module biedt rotatiesnelheden en lineaire acceleratie informatie van 3 afzonderlijke assen, waarbij de positie en helling op elk moment exact kunnen worden bepaald.

De compacte oplossing is gebaseerd op een MEMS-sensor en garandeert een nauwkeurige rotatiesnelheid. De resolutie voor de versnelling is 0,061 mg/LSB. Voor de rotatiesnelheid is het 4,375 mgps/LSB. Zelfs in heftige industriële omgevingen – met harde schokken en trillingen – levert de robuuste module betrouwbare meetresultaten. Voor het filteren van raw data heeft de sensor module met hoge resolutie een microcontroller. De BC031 is verder voorzien van een Ethernet en RS485 interface voor het inlezen van data, bijvoorbeeld via lasersensoren van Sick.

Meer artikelen van SigmaControl :

Comfortabel Real-time Ethernet Communicatie analyseren


Om een hard real-time Ethernet VARAN-bus te monitoren en te analyseren, biedt SIGMATEK de VA 011. De VARAN Analyzer VA 011 in S-DIAS formaat registreert naadloos en cyclisch nauwkeurig alle real-time proceswaarden vanuit de machine.

Acceleratie en rotatiesnelheid Acceleratie


De BC 031 gyroscoop sensor module biedt rotatiesnelheden en lineaire acceleratie informatie van 3 afzonderlijke assen, waarbij de positie en helling op elk moment exact kunnen worden bepaald.

Kunstwerken volledig geautomatiseerd getekend in het zand


Als onderdeel van hun diplomaproject bij HTL Salzburg ontwikkelden Jakob Größlinger, Filip Okic, Christoph Praschl en Lukas Steinbichler een numeriek bestuurde zandplotter. De jonge engineers werden daarbij ondersteund door de automatiseringsspecialisten van SIGMATEK.

Wireless Safety


Met het compacte S-DIAS systeem van SIGMATEK kan wireless safety, ruimtebesparend en economisch worden geïmplementeerd. Bestaande uit een standaard CPU, gecombineerd met een controller en Safety I/O’s, wordt een compacte oplossing voor op de DIN rail aangeboden. Het S-DIAS Safety systeem voldoet aan SIL 3, PL e, cat. 4.

Naar een groter pand


SigmaControl zal op de Bijdorp West 24 - 28 in Barendrecht een nieuw kantoor in gebruik nemen. In vergelijking met de voormalige vestiging op het Vaanpark heeft men hier de beschikking over een groter magazijnoppervlak (400 m2) en uitgebreide ruimten voor kantoor, ontvangst en workshops.


Stappenmotoren →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: