(Brand)beveiliging en Datacom

Installatie van domecamera eenvoudiger

De nieuwe Wisenet X Plus-IP-netwerkdomecamera’s van Hanwha Techwin kunnen nu sneller worden geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden.

Met een vierdelig magnetisch modulair ontwerp dat het installatieproces vereenvoudigt, zijn de Wisenet X Plus-domecamera’s uitgerust met een aantal andere praktische functies die de installatietijd tot een minimum beperken:

  • Magneten die de sensormodules in de domebehuizing vergrendelen;
  • IP-netwerkinstellingen vooraf configureren zonder de cameramodule uit de doos te hoeven verwijderen;
  • De netwerkkabel kan door de waterdichte wartel worden gestoken met behulp van een plastic RJ45-doorschuifgereedschap, waardoor het niet nodig is om een kabeleinde opnieuw te maken;
  • Een gemotoriseerde cardanische PTRZ-ophanging die installateurs in staat stelt om de lenspositie op afstand te pannen, kantelen, draaien en in te zoomen om het zichtveld van de camera in te stellen.

Er zijn 15 Wisenet X Plus-modellen met intern, extern en verzonken gemonteerde opties. Ze worden ondersteund door Wisenet 5, de krachtigste DSP-chipset die ooit in een volledige camerareeks is gebruikt. De 2 MP-modellen profiteren van Wide Dynamic Range (WDR), die inzetbaar is tot maximaal 150 dB voor nauwkeurige opname van beelden met zowel zeer heldere als zeer donkere gebieden, terwijl de 5 MP-modellen gebruikmaken van 120 dB WDR-technologie.

Meer artikelen van Hanwha Techwin :

Voorgedragen voor de ‘GIT Award’


De Wisenet XNP-6550RH 55x IR PTZ-domecamera is geselecteerd als finalist in de categorie Beveiligingssystemen (VSS) van de ‘GIT SECURITY’ Awards.

Installatie van domecamera eenvoudiger


De nieuwe Wisenet X Plus-IP-netwerkdomecamera’s van Hanwha Techwin kunnen nu sneller worden geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden.

Radiometrische thermische camera’s met temperatuurmeting


De Wisenet TNO-4030TR, TNO-404040TR en TNO-4041TR kunnen nauwkeurig detecteren of de luchttemperatuur hoger of lager is dan de ingestelde parameters, bijvoorbeeld boven of onder 40 °C. Ze zijn ontworpen om gebieden die kwetsbaar zijn voor branden, zoals olie- en chemische installaties, bouwterreinen en bossen, alsook recycling- en afvalbeheercentra waar spontaan branden kunnen ontstaan, te helpen

Hoekmontagecamera voor beveiligde ruimtes


De nieuwe Wisenet TNV-7010RC 3 megapixel hoekmontagecamera van Hanwha Techwin is ontworpen om te voldoen aan de eisen van politie, gevangenissen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg waar een zorgplicht geldt om te voorkomen dat gevangenen en patiënten zichzelf schade toebrengen.

Flateye IR-domecamera voor vochtige omgevingen


De nieuwe Wisenet Flateye IR-domecamera zijn ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen.

RVS domecamera’s


De Wisenet X-cameraserie van Hanwha Techwin is verder uitgebreid met de introductie van vier nieuwe RVS domecamera’s volgens de SUS316L-standaard.

2-megapixel netwerkcamera voor positionering


Camera’s uit de Wisenet T-reeks van Hanwha Techwin zijn speciaal ontworpen voor opname van HD-beelden in uitdagende omgevingen.


Samenwerking met Universiteit van Brescia →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager