Duurzame energie

Platform ‘Slim naar label C’ op Building Holland

Kantoren zonder energielabel C of hoger mogen per 1 januari 2023 niet langer als kantoor worden gebruikt. Omdat meer dan 40% van de kantoorpanden in Nederland niet voldoet aan de gestelde eis, besteedt Technische Unie uitgebreid aandacht aan dit onderwerp tijdens Building Holland. Dit innovatie-event waar de top van de installatie- en vastgoedsector samenkomt staat dit jaar in het teken van Circulariteit, Digitalisering en Energietransitie.

 

Om gebouweigenaren te ondersteunen bij het voldoen aan de energielabel-C-verplichting, lanceert Technische Unie op Building Holland het platform ‘Slim naar label C’. De technische groothandel wil met dit platform gebouweigenaren informeren hoe op een eenvoudige manier gestart kan worden met het verduurzamen van kantoorpanden.

Alle kantoren

“Verplicht naar label C voor 2023, dan voor 2030 door naar label A en energieneutraal in 2050. Ik begrijp wel dat veel kantooreigenaren met hun ogen staan te knipperen,” vertelt Gert Westland, Business Development Manager bij Technische Unie. “Op Building Holland laten we zien dat elk kantoorpand aan de labelplicht kan voldoen en hoe je dat als eigenaar slim aan kunt pakken.”

Gratis Energielabel C startpakket

Bezoekers van de Building Hollandstand van Technische Unie krijgen een Energielabel-C-startpakket waarmee ze waardedaling van hun panden kunnen voorkomen. Het startpakket is af te halen op stand 11.18.

Building Holland data en openingstijden

Dinsdag 9 april 2019: 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10 april 2019: 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 11 april 2019: 10.00 tot 18.00 uur


Nationale kampioenen bekend →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager